Onze school is gevestigd in het Spaanse Madrid op het vliegveld van Cuatro Vientos. Er worden hier veel les- en zakenvluchten uitgevoerd. Dit alles onder controle van de verkeersleiding aldaar. Aan de andere kant van de landingsbaan is tevens een militaire basis gevestigd.

 

 

                     

 

Het VFR gedeelte (Visual) wordt op dit en omringende velden gedaan. Zodra er op instrumenten gevlogen gaat worden, wordt er uitgeweken naar de grotere vliegvelden zoals Valencia, Murcia en Almeria. Hier wordt de student in staat gesteld om ervaring op te doen met het drukke verkeer van grote vliegvelden, waar ook het internationale vliegverkeer gebruik van maakt. Gestair Training Aviation beschikt over een grote, moderne vloot van zo n 25 vliegtuigen. Deze worden onderhouden door de eigen maintenance.

 

Het goede klimaat en de grote variatie in het landschap maken Spanje tot een uiterst aantrekkelijk land voor het uitvoeren van lesvluchten.


Om een goede kwaliteit van de opleiding te garanderen is onze school met het PART-FCL gecertificeerd en word de school jaarlijks door de Spaanse luchtvaartautoriteiten (EASA/DGAC) gecontroleerd.