Vliegen in Madrid, Wonen in madrid, Studeren in Madrid

Voordat je begint aan een opleiding van 18 maanden wil je natuurlijk wel weten waar je terecht komt, waar en met wie je gaat samenwonen. Over het algemeen zijn er 3- of 4-kamerappartementen beschikbaar voor alle Nederlandse en Belgische studenten. Indien er een kamer vrij is kan deze soms opgevuld worden door een modulaire student met een andere nationaliteit. Zo kan het zijn dat je met internationale aspirant-piloten (tijdelijk) samenwoont en verschillende talen en culturen leert kennen. Hieronder zijn verschillende foto's te zien die u een indruk moeten geven van de woonsituatie.

De appartementen liggen in de wijk Léganes, ten zuid-westen van het centrum van Madrid.

Dit zijn over het algemeen familie appartementen voor mensen die willen ontsnappen van het drukke centrum.

 

Elk appartement beschikt over 3 of 4 individuele slaapkamers inclusief bed, matras, bureau, stoel, klerenkast en beddengoed. Sommige kamers hebben een eigen badkamer, andere moeten een badkamer delen.

 

 

 

Er is een ruime gemeenschappelijke woonkamer, meestal met 1 balkon. Elk appartement beschikt over een tv, vaste telefoonaansluiting en draadloos internet. Wasrek, strijkplank, strijkijzer, wasmachine, koelkast en vriezer is allemaal aanwezig.

 

 

Gemeenschappelijke keuken met oven, magnetron en servies/bestek.